Om oss

Dette nettstedet er et samarbeid mellom ulike privatpersoner. Noen bidrar teknisk, andre med innhold og artikler. Nettstedet er helt uavhengig av organisasjoner eller institusjoner.

Alt arbeidet er gjort på dugnad av folk som har tro på at dette nettstedet kan bli en nyttig ressurs for alle som er interessert i å lære mer om de spørsmålene som Da Vinci-koden reiser.

Ansvarlig redaktør for nettstedet er Bjørn Are Davidsen. Han har i mer enn 30 år elsket science fiction-bøker, konspirasjonsteorier og alt som kan pirre fantasien. Samtidig har han spesialisert seg på falsk vitenskap og historisk mytedannelse. En del av kunnskapen hans på dette området får du del i ved å lese boka hans Da kvinnen fikk sjel  - og andre historier fra 1998 og boka Da jorden ble flat - Mytene som ikke ville dø fra 2010. 

Han har dessuten skrevet flere av artiklene på dette nettstedet. Han er også forfatter av boka DaVincikoden dekodet. Han drifter bloggen http://dekodet.blogspot.com/

Nettstedets medarbeidere vil gjerne takke Avenir forlag (nå en del av Lunde forlag) for at de gratis har latt oss bruke utvalgte avsnitt fra Oskar Skarsaunes bok Den ukjente Jesus - Nye kilder til hvem Jesus virkelig var? Boka er trolig den grundigste og beste framstillingen på norsk av temaene som Da Vinci-koden tar opp. Den er fortsatt til salgs (eller kan bestilles) i bokhandlere i 2020.