5 PÅ TOPP
5 viktige artikler
på dette nettstedet:

Last ned video av DaVinci-
seminaret ”Fakta om fleip
som ble fakta” med Bjørn
Are Davidsen.
38 min (WMV 76 mb)

Klikk her for de 5 SISTE
publiserte artiklene


TIPS EN VENN OM
DAVINCIKODEN.INFO


Søk på dette nettstedet:

Nettsteder med mange ressurser

historyvsthedavincicode.com
Dette nettstedet, som er kalt "History versus The Da Vinci Code", er et meget interessant og omfattende nettsted. Ved å gå inn på kategorien "Chapter by Chapter" i menylista øverst på siden (eller "Chapters" i venstre sidemeny), får man en gjennomgang og vurdering av de fleste historiske påstander og teorier i Da Vinci-koden. Det gjør ikke nettstedet mindre interessant at forfatteren er ateist.

www.priory-of-sion.com
Dette er de beste og grundigste nettsidene om Sion-ordenen. Nettstedet var i drift lenge før Da Vinci-koden ble skrevet og inneholder mye verdifullt stoff. Ved siden av viktige artikler finner man også fotografier av originaldokumenter, bilder og oversikter. Alle som vil sette seg grundig inn i Sion-ordenen og grunnleggeren Pierre Plantard, bør bruke tid på dette nettstedet.

www.leaderu.com/focus/davincicode.html 
Et stort nettsted med en lang rekke interessante artikler om Da Vinci-koden. Siden inneholder også mange gode artikler om teorier og forskning omkring den historiske Jesus.

http://insightscoop.typepad.com/davincihoax
The DaVinci Hoax Blog - Haugevis med linker og artikler. Klikk på stikkordene under menyen "Categories" et stykke ned i høyre marg.

www.theDaVinciDialogue.com
Dette nettstedet inneholder en del artikler av ulike fagfolk innen teologi, kirkehistorie og kunst.

www.reference.com/browse/wiki/The_Da_Vinci_Code
En stor leksikon-artikkel som omhandler omtrent alle aspekter av Da Vinci-koden. Artikkelen inneholder mer enn hundre linker til fordypning i enkelt-temaer.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

SIDENE ER LEVERT AV EDB TOTALPARTNER AS   OPPDATERES MED EREDAKTØR