5 PÅ TOPP
5 viktige artikler
på dette nettstedet:

Last ned video av DaVinci-
seminaret ”Fakta om fleip
som ble fakta” med Bjørn
Are Davidsen.
38 min (WMV 76 mb)

Klikk her for de 5 SISTE
publiserte artiklene


TIPS EN VENN OM
DAVINCIKODEN.INFO


Søk på dette nettstedet:

OM OSS

Dette nettstedet er et samarbeid mellom ulike privatpersoner. Noen bidrar teknisk, andre med innhold og artikler. Nettstedet er helt uavhengig av organisasjoner eller institusjoner.

Alt arbeidet er gjort på dugnad av folk som har tro på at dette nettstedet kan bli en nyttig ressurs for alle som er interessert i å lære mer om de spørsmålene som Da Vinci-koden reiser.

Ansvarlig redaktør for nettstedet er Bjørn Are Davidsen. Han har i mer enn 30 år elsket science fiction-bøker, konspirasjonsteorier og alt som kan pirre fantasien. Samtidig har han spesialisert seg på falsk vitenskap og historisk mytedannelse. En del av kunnskapen hans på dette området får du del i ved å lese boka hans Da kvinnen fikk sjel  - og andre historier fra 1998 og boka Da jorden ble flat - Mytene som ikke ville dø fra 2010.

Han har dessuten skrevet flere av artiklene på dette nettstedet. Han er også forfatter av boka DaVincikoden dekodet. Les første kapittel av boka her. Han drifter bloggen http://dekodet.blogspot.com/

Nettstedets medarbeidere vil gjerne takke Avenir forlag for at de gratis har latt oss bruke utvalgte avsnitt fra Oskar Skarsaunes bok Den ukjente Jesus - Nye kilder til hvem Jesus virkelig var? Boka er trolig den grundigste og beste framstillingen på norsk av temaene som Da Vinci-koden tar opp. Bokas innholdsfortegnelse er gjengitt i kategorien Litteratur i Menylista på dette nettstedet.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

SIDENE ER LEVERT AV EDB TOTALPARTNER AS   OPPDATERES MED EREDAKTØR